PRÓBÁLJA FEL AZ ÖNNEK TETSZŐ KERETEKET OTTHONÁBAN, MUNKAHELYÉN!

 

Az online Szemüvegkeret rendelés előnyei:

 

  1. Nincs kockázat! 100% pénz visszafizetési garancia!
  2. A megrendelést követő azonnali postázás a raktári termékek esetén.
  3. 2 féle fizetési lehetőség (bankkártyás zárolás, előre utalás)
  4. A bolti vásárláshoz képest hosszabb kipróbálási idő (10 nap!)
  5. Nem kell egyedül dönteni! Mutassa meg családjának, barátainak, munkatársainak, mielőtt döntene!

 

Többen vennének keretet egy munkahelyen? Nem gond, válasszanak több keretet közösen. Csak akkor vegye meg a keretet, ha azzal Ön elégedett!

 

AZ ALÁBBI ISMERTETŐT FELTÉTLENÜL OLVASSA EL!

 

A szemüvegkeret rendelés menete:

 

  • Válassza ki az Önnek tetsző kereteket (maximum 10 db)
  • Válasszon fizetési módot (bankkártyás zárolás, előre utalás, utánvét) – részletek lent olvashatók!
  • Postázást követően Ön otthonában – családtagjainak, ismerőseinek, barátainak megmutatva – próbálhatja fel a kereteket.

 

A próba után küldje vissza a kereteket és jelölje meg azt amelyiket meg kívánja tartani. Ehhez kérjük jelezze visszaküldési szándékát, és GLS futárt küldünk a csomagért!

Kérjük a visszaküldendő kereteket gondosan, lehetőleg az általunk küldött módon csomagolja vissza!

A keretek visszaérkezését követő 24 órán belül visszaküldjük a kifizetett összeg különbözetét, vagy akár a teljes összeget (amennyiben valamennyi keretet visszaküldi)

 

Fizetési módok:

 

– Mivel Önnek teljes értékű kereteket küldünk, ezért biztosítékként a kiválasztott keretek vételárát bankkártyával, előre utalással tudja fedezni.

– Bankkártya használata esetén csak zároljuk a számláján az összeget, a bankkártyát csak a visszaküldést követően a megrendelés függvényében terheljük meg.

– Előre utalás esetén a megrendelés függvényében, utaljuk vissza a különbözetet.

Különbözet visszautalása:

A keretek visszaküldését követően, 24 órán belül a különbözetet visszautaljuk bankszámlájára, illetve csak a szükséges összeget terheljük be véglegesen a bankkártyára!

Példa: Ön 5 db keretet választ 15000,- Ft értékben, majd 4 db keretet visszaküld. Az Ön által választott keret ára 3000,- Ft, így visszautalunk 12000,- Ft-ot.

 

Figyelem!

 

A visszaküldés menete:

 

Jelezze felénk, hogy a visszaküldendő csomagot összekészítette az [email protected] email címen. Adja meg a felvételi címet, telefonszámát, és mi GLS futárt küldünk az áruért, az Ön által megadott napon. Nem kell címkét készítenie, azt a futár fogja vinni magával az áru felvételekor!

 

A visszaküldéshez használja azt a dobozt, amiben a kereteket kapta, vagy használjon másikat, de mindenképpen ügyeljen arra, hogy a keretek ne sérüljenek a visszaküldés során!

A gondatlan csomagolás miatt sérült keretek árát Önnek kell megtéríteni!

 

RENDELJEN SZEMÜVEG LENCSÉT A KIVÁLASZTOTT KERETBE!

 

Minden csomag tartalmazza azt a nyomtatványt, amelyen szemüveglencsét is rendelhet a kiválasztott keretbe! Ezen a nyomtatványon részletesen megtalálja a lencse rendelés menetét. Természetesen ebben az esetben a kiválasztott keretet is vissza kell küldenie! A pénz visszautalása ebben az esetben is 24 órán belül megtörténik, azonban a visszautalt összegből a lencsék ára is levonásra kerül.

További információ: +36 70 544 4520