Polarizált szemüveglencsék

Mindenki tapasztalta már a nedves vagy csillogó felületekről, vízfelületről, hóról visszaverődő vakító napfény kellemetlen hatásait. Ez a vakító fény negatív hatással van látásunkra, zavaró lehet a szabadtéri tevékenységek közben, de szintén nem kellemes vezetés közben.

Erre kínálnak megoldást a polár szűrővel ellátott szemüvegek, melyek megbízhatóan semlegesítik a vakító fényt.

A polarizált fényvisszaverődés zavaró tükröződést okozhat. Ezt szűrik ki a polarizált szemüveg lencsék. A megfelelő szűrést a szűrőréteg speciális kiképzése biztosítja, mivel a függőleges mikrohálós szerkezet nem engedi át a fény vízszintesen polarizált összetevőjét, ezzel megszüntetve a vakító tükröződést. E mellett további előny az élesebben fókuszált látás.

Az élénk napsütésben a látás kevésbé lesz fárasztó, a kontúrok tisztábbá válnak. Összefoglalva ezek a szemüveglencsék a mellett, hogy védik a szemet a nap káros sugaraival szemben, jelentősen jobb látást biztosítanak zavaró vakító fény nélkül.

A polárszűréssel ellátott dioptriás szemüvegek és napszemüvegek előnyei:

  • Polárszűrő a zavaró tükröződések ellen
  • 100%-os UV védelem a Nap káros sugaraival szemben
  • Kellemesebb viselet a vakító, tükröződő napfényes környezetben

Szűrő nélkül                                         Polár szűrővel

 

Share on facebook
Share on email
Share on twitter

Kapcsolódó cikkek

A szemüveg online vásárlása egy új, kényelmes lehetősége annak, hogy új szemüveget vásároljon, az kiskereskedelmi áraknál kedvezőbb árakon.
0
    Kosarad
    Üres a kosarad!Vissza a Vásárláshoz